Wat een comeback !

20/05/2023

Junior Pieter Stuyven maakt indrukwekkende comeback na twee zware operaties met persoonlijke records in discuswerpen en kogelstoten

Junior Pieter Stuyven heeft na een langdurige revalidatie en twee zware operaties een opmerkelijke comeback gemaakt in de disciplines discuswerpen en kogelstoten. Ondanks de tegenslagen en de lange weg naar herstel heeft Pieter zijn vastberadenheid getoond, resulterend in heel goeie prestaties op het werpers veld.

In het Duitse Halle heeft hij zijn persoonlijke records verbroken door de discus op een afstand van 52m99 centimeter te werpen en de kogel 16m69 ver te stoten. De coach had wel iets verwacht maar dit nog niet !

De voorbije stage was al een teken aan de wand dat de honger voor het werpen groot was. Deze prestaties waren niet alleen een triomf voor HEL thrower Pieter maar ook een bewijs van zijn ongelooflijke veerkracht en doorzettingsvermogen. De junioren competitie in het werpen lijkt nu volop losgebarsten . Pieter is zowel in het discuswerpen als het kogelstoten 2e op de ranglijst. Het belooft nog een spannende strijd te worden.