STEUN ONS

“Launch your legacy with every throw”

Wij zijn een enthousiast en ambitieus team van sporters, met een passie voor het behalen van topresultaten. Onze inzet om de beste te zijn is ongeëvenaard en dat reflecteert zich in onze prestaties.

Onze doelen zijn hoog gesteld en we streven er elke dag naar om onze grenzen te verleggen en onze vaardigheden te verbeteren. Maar om onze dromen te realiseren hebben we uw steun nodig!

Door uw bijdrage kunnen we ons focussen op onze sportprestaties en ons talent naar nieuwe hoogtes opschroeven. Met uw hulp kunnen we ons team sterker maken, onze faciliteiten verbeteren en ons voorbereiden op (wereldwijde) competities.

Als sponsor kunt u rekenen op talrijke voordelen en exposure. Uw bedrijf zal een positieve bijdrage leveren aan onze werpersgroep en uw naam zal worden gekoppeld aan onze succesvolle sportprestaties.

Wij zijn klaar om te winnen en we hopen dat u met ons meegaat op reis naar de top!

Met sportieve groet,

De HEL throwers

Ons steunen kan u doen door de Payconiq – bancontact QR code te scannen en uw gift te storten rekeningnummer BE72 7340 6013 1016. (omschrijving “Gift HEL throwers“.)

Dit T-shirt kan u kopen als supporter van de HEL throwers.

Deze T-shirt kost 35€. De bijdrage kan u storten op het rekeningnummer BE72 7340 6013 1016 of door de bovenstaande Payconiq – bancontact QR code te scannen. (Gebruik de omschrijving “Kledij HEL throwers en je kledijmaat“.)

 

Heb je een vraag?

 

Contacteer ons