Pieter Stuyven triomfeert als dubbele universitaire kampioen in kogelstoten en discuswerpen

05/05/2024

Pieter Stuyven, een student aan de Artevelde Hogeschool een dubbele titel voor zijn school kunnen veroveren.

Tijdens het discuswerpen wierp Pieter nieuw persoonlijk record van 45m82 , waardoor hij zijn concurrenten achter zich liet en de titel van universitair kampioen veiligstelde. Zijn technische vaardigheid en vastberadenheid waren duidelijk zichtbaar in betere krachtige worpen, die hem naar de overwinning leidden.

In het kogelstoten bleef Stuyven niet achter. Hij behaalde een seizoensbeste prestatie van 15m64 centimeter, wat hem opnieuw de toppositie op het podium opleverde.

De dubbele overwinning van Stuyven markeert niet alleen zijn eigen succes, maar ook de sterke traditie van sportieve studenten aan de Artevelde Hogeschool https://www.arteveldehogeschool.be/nl. Zijn prestaties zijn een bron van trots voor zowel zijn medestudenten als zijn docenten, en zijn vastberadenheid om te slagen dient als inspiratie voor anderen die hun eigen ambities najagen.

Als tweevoudig universitair kampioen in zowel het kogelstoten als het discuswerpen heeft Pieter Stuyven bewezen dat hard werken, toewijding en doorzettingsvermogen de sleutels zijn tot succes, zowel op het sportveld als daarbuiten.

Sponsors