Memorial François Van Den Branden

30/06/2023

Een onvergetelijk sportevenement met kogelstoten, discuswerpen en speerwerpen. (A World Ranking competitie)

De Memorial François Van Den Branden is een prestigieus sportevenement dat doorgaat op zondag 16 juli (van 10u45 tot 19u00) en gewijd is aan de disciplines kogelstoten, discuswerpen en speerwerpen. Jaarlijks verzamelen atleten van gans België om deel te nemen aan deze opwindende wedstrijd. Naast de intense competitie biedt de memorial ook een sfeervolle omgeving waar bezoekers kunnen genieten van bruisend bier en heerlijke goudkleurige pannenkoeken in de BAR BAR van atletiekverening AVLO. (Stadion Oscar Van Rumst Lokeren)

Dit artikel neemt je mee naar dit unieke evenement en laat je zien waarom het een absolute aanrader is om te volgen.

De Memorial François Van Den Branden is vernoemd naar coach François Van Den Branden, die bekend stond om zijn uitstekende coaching in de disciplines kogelstoten en discuswerpen . Als eerbetoon aan zijn nalatenschap brengt de memorial enkele van ’s Belgisch beste atleten samen die strijden om de titel in deze disciplines. Het publiek zal getuige zijn van adembenemende prestaties en de constante strijd om records te verbreken.

De atleten kunnen nog steeds inschrijven via deze link https://www.atletiek.nu/wedstrijd/atleten/39263/ .

Dit is ook een A World Ranking competitie waar de atleten hun minimum nog kunnen werpen voor de komende Europese -en wereldkampioenschappen.

Naast de atletiekwedstrijden biedt de Memorial François Van Den Branden ook een unieke culinaire ervaring in de BAR BAR. Bezoekers kunnen genieten van bruisend bier, dat perfect samengaat met de opwinding en de feestelijke sfeer van het evenement. Daarnaast worden er goudkleurige pannenkoeken geserveerd, die een heerlijke traktatie vormen voor degenen die houden van hartige lekkernijen.

De Memorial François Van Den Branden brengt niet alleen atleten en liefhebbers van kogelstoten, discuswerpen en speerwerpen samen, maar ook de bredere gemeenschap. Het evenement creëert een geweldige sfeer waarin mensen met dezelfde passie samenkomen om te genieten van sport en gezelligheid. Het is een gelegenheid om nieuwe vriendschappen te sluiten en de sportcultuur te vieren.

Match naam