Lise Praet schittert op FISEC Spelen in Dunkerque met goud en zilver

15/07/2023

In een vertoning van atletisch talent heeft Lise Praet, een veelbelovende jonge atlete, onlangs prachtige resultaten behaald op de FISEC Spelen in Dunkerque, Frankrijk. Als vertegenwoordiger van haar school en Vlaanderen heeft Lise heel goed gepresteerd op dit evenement, waar ze een gouden medaille won bij het discuswerpen en een zilveren medaille bij het kogelstoten.

De FISEC Spelen, een prestigieuze scholeninterland met de deelname van 17 Europese landen, bieden jonge atleten de kans om hun talenten te tonen en Vlaanderen te vertegenwoordigen in verschillende disciplines. In deze editie waren alle ogen gericht op Lise Praet.

In het discuswerpen toonde Lise haar technische vaardigheden en kracht, waardoor ze haar concurrenten achter zich liet en de felbegeerde gouden medaille veroverde.

Daarnaast heeft Lise ook haar veelzijdigheid als atlete bewezen door een uitstekende prestatie in het kogelstoten, waar ze met vastberadenheid en doorzettingsvermogen naar een zilveren medaille streefde.

Als een ware ambassadeur van haar school en Vlaanderen heeft Lise niet alleen indruk gemaakt met haar atletische prestaties, maar ook met haar sportiviteit en positieve houding. Als kers op de taart kreeg ze ook de FAIR PLAY AWARD van alle fisec meisjes. Een belevenis om nooit te vergeten en te koesteren.

Match naam