Lise Praet en Lex Meirsonne verrassen met persoonlijke records ondanks 4 en 5e plaats.

15/08/2023

In de wereld van atletiek draait het niet alleen om het behalen van de eerste plaats, maar ook om het tonen van persoonlijke groei, vastberadenheid en toewijding. Dit werd duidelijk bewezen door de opmerkelijke prestaties van twee opkomende atleten, Lise Praet en Lex Meirsonne, die ondanks het behalen van 4e plaatsen in hun respectieve disciplines, het kogelstoten en discwerpen, persoonlijke records vestigden .

Lise Praet, een veelbelovende jonge atlete, heeft op het VLaams kampioenscahp 2 x een 4e plaats in het kogelstoten en het discwerpen behaald. Haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen hebben geleid tot een heel goeie prestaties, waarbij ze een persoonlijk beste worp van 33 meter en 15 centimeter behaalde in het discuswerpen. Wat nog opmerkelijker is, is dat Lise Praet’s prestatie in het kogelstoten haar beste outdoor prestatie tot nu toe markeerde, met een worp van 12 meter en 44 centimeter.

Niet minder belangrijk is de prestatie van Lex Meirsonne, eveneens een eerstejaars scholier. Ondanks het feit dat hij de 5e plaats behaalde in het discwerpen, vestigde hij een nieuw persoonlijk record van 43 meter en 53 centimeter. Zijn vasthoudendheid en inzet zijn duidelijk te zien in zijn vermogen om zijn prestaties te verbeteren, zelfs te midden van sterke concurrentie.

Het is essentieel om in gedachten te houden dat zowel Lise Praet als Lex Meirsonne nog steeds eerstejaars scholieren zijn. Hun prestaties tot nu toe bieden slechts een glimp van wat de toekomst zou kunnen inhouden voor deze jonge atleten. Met voortdurende training, begeleiding en toewijding, is er geen twijfel dat ze nog meer verbazingwekkende mijlpalen zullen bereiken in hun atletische reis.

1 hotel vdv
2 pizza lounge
3 Bistro
4 aquajet