Interclub AC Hamme – landelijke 2A

12/05/2023


Atletiek club AC Hamme heeft tijdens de interclub een indrukwekkende prestatie geleverd met de HEL- throwers die de werpcompetitie domineerden.

De HEL werpers van AC Hamme waren een lust voor het oog, met hun kracht, techniek en precisie.

Jarno won het kogelstoten met een worp van 15m07. Elena had een echte topdag, als juniore tegen de meer ervaren senioren won ze op prachtige wijze het discuswerpen met een persoonlijk record van 32m54 . Vriend Rafael werd dan weer 2e in het discuswerpen met 45m89, ook Stijn liet zich niet ongeroerd met een 2e plaats in het speerwerpen (45m24). Els werd ook 12e met een worp van 7m07.

Onze langeafstandloper Marco kon dan de 3000m winnen in een tijd van 8:21:51.

Maar het is niet alleen de prestatie van de werpers die opmerkelijk was tijdens de interclub. Het was de teamgeest van alle AC Hamme atleten die hen in staat stelde om als eenheid te functioneren en samen te werken om hun doelen te bereiken. Het was duidelijk dat elk teamlid zich inspande om hun individuele prestaties te verbeteren en zo bij te dragen aan het succes van het team als geheel.

AC Hamme heeft een fantastische prestatie (4e) geleverd en ze verdienen alle lof en erkenning voor hun prestaties tijdens de interclub. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst brengt voor deze getalenteerde club en hun toegewijde atleten.

Alle uitslagen