Dubbelslag voor Finn De Maere

21/05/2023

Finn De Maere triomfeert in het kogelstoten en discuswerpen op Provinciaal Kampioenschap Oost-Vlaanderen 2023

Finn De Maere heeft zichzelf gekroond tot de onbetwiste kampioen van het kogelstoten en discuswerpen op het Provinciaal Kampioenschap miniemen van Oost-Vlaanderen te Lebbeke. Met een worp van 33m99 in het discuswerpen toonde Finn De Maere zijn heel goeie techniek en explosieve kracht. Zijn worp overtrof de concurrentie en deze HEL thrower kon zijn 1ste provinciale titel van dit jaar in de wacht slepen. Toch was Finn anders dan voorheen zenuwachtig maar slaagde er toch in om een goede worp te realiseren.

Finn stopte daar niet! Met een overtuigende prestatie in het kogelstoten bevestigde hij zijn dominantie op het provinciaal podium. Met een worp 10m49 in het kogelstoten liet hij zijn concurrenten achter zich. Een 2de provinciale titel was een feit.

Het grote succes van Finn De Maere kan niet alleen worden toegeschreven aan zijn talent, maar ook aan zijn onvermoeibare toewijding en harde werk. Hij heeft maandenlang intensief getraind, zijn techniek verfijnd en zijn fysieke kracht vergroot om het beste uit zichzelf te halen. Zijn coach en familie hebben hem voortdurend ondersteund en aangemoedigd, waardoor hij het vertrouwen had om op het grote podium te schitteren. De coach was heel tevreden en zag dat het goed was!

Finn De Maere the 2 timer 33m99

Sponsors