3 HEL vrouwen op Belgisch kampioenschap masters

10/06/2023

In de wereld van atletiek draait alles om het bereiken van persoonlijke doelen en het streven naar succes. Voor de drie HEL werpsters, Els De Ridder, Müriel Stevelinck en Katrien Huysse, was het recente Belgisch kampioenschap master een uitdaging. Ondanks hun mindere prestaties op dit kampioenschap, hebben deze enthousiaste dames er toch het beste van gemaakt.

Het is belangrijk om te erkennen dat sport niet alleen draait om winnen, maar ook om persoonlijke groei, doorzettingsvermogen en veerkracht. Els, Muriel en Katrien hebben deze waarden belichaamd in hun aanpak van het Belgisch kampioenschap master. Ze hebben zich niet laten ontmoedigen , maar hebben in plaats daarvan de gelegenheid aangegrepen om hun passie voor het werpen voeden en hun inzet te versterken.

In het discuswerpen (V45) werden Katrien (7e) met een worp van 19m34 bij Els (8e) landde de discus op 14m75 . Müriel (V40) liet een merkteken achter op 15m01 en werd hiermee 9e.

In het kogelstoten kon Müriel (6e) de kogel 7m07 ver werpen. Els wierp de kogel iets verder met 7m12. In het speerwerpen bleef Katrien (4e) haar speer op 11m23 steken.

Katrien – Els – Muriel