1e stagedag 2024

08/04/2024

Welkom allemaal bij een spiksplinternieuwe stage week! De dag begon lekker vroeg. Rond 3 uur ’s nachts verzamelden we ons allemaal bij Pieter thuis, waarna we gezamenlijk richting Charleroi reden. De vlucht verliep voorspoedig en Lex en Rian hadden de grootste lol met de kleine passagiers die voor hen zaten.

Eenmaal geland, werden we opgepikt en naar ons hotel gebracht. Natuurlijk zorgden we ervoor dat onze maagjes goed gevuld werden voordat de eerste training van start ging. Na een stevig ontbijt begonnen we met het losmaken van onze spieren en doken we meteen het discuswerpen in. De training verliep verrassend goed, zeker als je de vroege start meerekent!

Na de “uur durende training was het tijd voor onze traditionele sauna-sessie om de spieren weer los te maken en ons letterlijk klaar te stomen voor de komende stage dagen. Een heerlijk ontspannen moment om de dag af te sluiten!

Na het avondeten besloten we nog even een potje te darten, wat zorgde voor de nodige gezelligheid en competitie. Na een 1e vermoeiende dag maakte iedereen zich klaar om naar dromenland te vertrekken, om de batterijen op te laden voor weer een nieuwe dag vol uitdagingen en avonturen. Slaap lekker en tot morgen!

Verslaggever Pieter Stuyven

.

Sponsors